Erkend installateur voor installatie en onderhoud

Vanuit Balk installeert en onderhoudt erkend installateur Auke de Vries alle soorten installaties in woningen en bedrijfsgebouwen. Auke de Vries werkt volgens de nieuwste technieken en met de beste materialen. En met ruim veertig jaar ervaring is geen enkele klus te ingewikkeld.

Expert voor het oplossen van problemen

Diverse organisaties weten Auke de Vries te vinden voor een tweede blik. Bij problemen met leidingwerk of installaties wordt hij ingeschakeld als expert.

Erkend installateur, ervaren loodgieter en elektricien

Als ervaren loodgieter houdt Auke de Vries zich bezig met de aanleg en het onderhoud van verwarming, gasleiding, waterleiding, riool en sanitair. Daarnaast is hij erkend elektriciën en maakt hij zinken dakgoten.

Veilige gebouwgebonden installaties

Naast installateur is Auke erkend inspecteur om de veiligheid van gebouwgebonden installaties te keuren. Vanzelfsprekend voldoen alle installaties die Auke aanlegt en onderhoudt, ruimschoots aan deze eisen.

Duurzaamheid door juiste keuzes in installaties

De keuze van een verwarmingsinstallatie, waterleidingsysteem en ventilatiemogelijkheden, heeft veel impact op het energieverbruik – en dus de duurzaamheid – in een pand. Auke kiest in overleg met de opdrachtgever voor de meest duurzame opties.

Samenwerking met aannemers en collega’s

Doordat Auke altijd heeft gewerkt in de omgeving van Balk, kent hij volop bouwbedrijven en andere bouwspecialisten. Met een aantal hiervan werkt hij graag samen. Bij de verbouwing van een badkamer betrekt hij bijvoorbeeld een timmerman en tegelzetter.

Erkend installateur en inspecteur door Sterkin